Uporabniške izkušnje

Moje drevo je Švicarski bor: https://www.bitchute.com/video/g5EDPoT2ornJ/. Predstavitev in opis doživetja prve esence dreves.

ZELO PRIPOROČLJIV OGLED VIDEA!

- Prof. Amrit Srečko Šorli, Bijective Physics Institute 

V življenju ni naključij saj imamo ključe mi. Iskrena hvala Aleksandri in podjetju BeHappy, da sem končno to dojel! Res Hvala. Vsem ki vas zanima več si lahko preberete na Kajži https://kajza.eu/2023/04/21/behappy/ Hvala Hvala Hvala

- Miha Štefe, lastnik skupnosti "Kajža"

Drevesne esence so me navdušile še preden so sploh prišle do nas. Hči je imela dobri 2 leti, ko je dobila nalogo, da izbere fotografijo drevesa, ki ji je všeč. Nalogo je vzela resno in 3 minute mirno strmela ter brez besed vsaki fotografiji namenila pozornost, potem pa jasno in odločno izbrala svojo. Prav presenetila me je in opazila sem, da vedno ko jo pošpricam z njenimi drevesnimi esencami, se umiri, sprosti in nekako zadiha. Tudi s partnerjem imava vsak svoje in jih s pridom uporabljava, še posebej tiste dni, ko je občutek, da je vsega preveč. Vibracija te nacentrira, skalibrira in lažje greš naprej. Hvaležna, da smo jih preizkusili! 

- Jasmina Kandorfer, voditeljica oddaje "Klepet ob kavi"

Esenca ciprese kapljice - "Duh dreves me spremlja na moji poti ponovnega rojstva, cipresa pa me je vodila pri soočanju s strahom in bolečino ter mi pomagala odpustiti."

- Barbara P.

Drevesa, moji rešitelji - "Esence dreves uporabljam že več kot eno leto in zdaj so končno tudi pri nas. Zanimivo, vedno dobim pravo drevo. Uporabljam kapljice in razpršilo skupaj, da bi bil učinek čim močnejši. Pomagale so mi prebroditi težke situacije in strahove. Zdaj po enem letu šele vidim, kako sem se spremenila, zato so drevesa postala moji tesni prijatelji v stiski."

 - Saša iz Trbovelj

Esenca bukve razpršilo - "Želela sem poskusiti razpršilo bukve, da bi ga izkusila.... Odkar ga uporabljam, je moj dragi prijatelj in zaveznik. Vsako pršenje je bilo srečanje. In mislim, da je v meni prebudila nove ideje in me nahranila v tem napornem času številnih stvari in misli. Vsako pršenje je bilo obnovitev. Zdi se, da je vsako pršenje reklo dovolj...spremenimo obzorje :-)"

- Annalisa

"Zelo rada imam dišave, živim od eteričnih olj in dišavnih vodic, zdaj pa sem po vaši zaslugi odkrila to linijo esenc dreves. Kaj naj rečem, hvala vam. Vonj, ki izhaja iz esenc dreves, je edinstven, pred spanjem ga razpršim v svoji sobi na blazine in zjutraj se zbudim zelo sproščena in mirna, zlasti notranje."

-Barbara Z.