Izbor esence drevesa "Spirit of Trees"

Izbor esence drevesa

Kako izbrati esenco drevesa, ki je najbolj primerna za nas v tem trenutku? Pravo drevo z nami zavibrira preko energetskih kart, preko katerih se vibracije med sabo samodejno uskladijo, kot v gozdu. Iz gozdnih poti se vedno vrnemo umirjeni in sproščeni, velikokrat celo s kakšnimi uvidi, saj nas drevesa nahranijo od znotraj in odprejo pot do naše notranje Biti. Za našimi neprijetnostmi se lahko skriva nam popolnoma nevidni aspekt, ki se ga je potrebno dotakniti in ga sami ne zaznavamo. Ponavadi Univerzum za nas bolje poskrbi, kot naši umi, zato se je bolje prepustiti naravi, kar kažejo tudi naše izkušnje.

Drevo lahko izberemo tudi glede na težave, ki nas pestijo, kar je predstavljeno v 2. načinu izbire drevesa. Poglejmo si najprej 1. način: 

1. način - INTUITIVNO S POMOČJO ENERGETSKIH KART

Intuitivna izbira esence drevesa se popolnoma ujema z načinom energetskega delovanja samih dreves.

Esence dreves, osebna rast, meditacija, samospoznavanje, aromaterapija, uravnovešanje čakerEsence dreves, eko, osebna-rast, intuicija, aromaterapija, bachove esence, ozaveščanjeEsence dreves, osebna rast, bachove esence, aromaterapija, preseganje stresaEsence dreves, osebna rast, bachove esence, meditacija, svoboda, aromaterapija, ekološkoEsence dreves, aromaterapija, osebna rast, uravnovešanje čaker, dihanje, ekološko

Priprava

Pripravimo si komplet energetskih kart esenc dreves, ki so na voljo na nakup  TUKAJ.

(Če kart doma še nimate, si lahko pomagate z energetskimi slikami dreves, ki smo jih pripravili za vas na naši spletni strani kot orodje za pomožni izbor.)

Umirjanje

Umirimo se, globoko zadihamo ter se povežemo s sabo. Prepustimo se trenutku, oblikam in barvam dreves, da tečejo skozi nas in se spomnimo, da je to igra, kot je igra življenje. Bolj kot se sprostimo in prepustimo, bolj bomo lahko začutili delovanje, energijo in sporočilo drevesa, ki nas nagovarja.

Izbor

Iz kompleta kart intuitivno povlečemo karto in preberemo sporočilo esence drevesa na prvi in drugi strani. Celotna zgodba drevesa je predstavljena v knjigi "Sporočila dreves".

(Če si pomagamo z orodjem za pomožni izbor, odpremo stran s slikami dreves in brez razmišljanja izberemo sliko, ki nas najbolj pritegne. Zapomnimo si številko napisano pod sliko drevesa, ki smo ga izbrali in ustrezno esenco drevesa po tej številki poiščemo v tabeli vseh dreves.) Večina ima raje uporabo fizičnih kart za izbor drevesa, saj lahko bolj občutimo energijo, hkrati pa nas spominja na igro življenja, ki jo igramo.

Uporaba

Esenco dreves, ki nas je poiskala, z veseljem začnemo uporabljati. Navodila za uporabo najdete s klikom TUKAJ.

esence dreves, energetske vaje, sproščanje, ozaveščanje, dihanje, umirjanje, osebna rast, aromaterapija

2. način - GLEDE NA TEŽAVE

Pri izboru lahko uporabimo tudi 2. način, glede na težave, ki nas pestijo. Pri dolgoletni uporabi se je pokazala intuitivna izbira s kartami kot precej boljša in bolj učinkovita izbira. Seveda tudi preko 2. načina ne bo nič narobe. 

Če nas pesti točno določena težava, kot na primer:

  • notranji nemir, stres
  • razni strahovi, pretirano znojenje,
  • občutek zapuščenosti,
  • depresija, melanholija,
  • neodločnost, brezvoljnost,
  • prenajedanje,
  • nepotrpežljivost,
  • poslovni konflikti, partnerske težave
  • in podobno…

lahko esenco drevesa izberemo glede na kvaliteto posameznega drevesa. Če na primer pri sebi zaznavamo pomanjkanje samozavesti, lahko v tabeli vseh dreves v stolpcu TEŽAVE poiščemo, katero drevo nas podpira pri reševanju omenjenega problema. V našem primeru vidimo, da je to BRIN. Način uporabe kapljic in razpršila si preberite TUKAJ.

Naj vam esence dreves pomagajo na poti do večjega zadovoljstva in sreče!