Uporaba esenc dreves

Esence dreves lahko uporabljamo na več načinov

KAPLJICE uporabljamo tako, da se zjutraj in zvečer, lahko tudi čez dan, vsedemo v miren prostor, globoko zadihamo in se umirimo. Nato si 5 kapljic esence drevesa nakapamo pod jezik. Ozavestimo sporočilo iz energetske kartice. Bolj ko se sprostimo in prepustimo, bolj lahko začutimo delovanje, energijo in kvalitete drevesa, ki smo ga izbrali. Kapljice jemljemo na tešče. 

RAZPRŠILO lahko uporabimo podobno kot kapljice, da najdemo miren prostor in prisluhnemo tišini v sebi. Esenco drevesa nekajkrat razpršimo okrog našega telesa, najbolje od zgoraj navzdol. Prepustimo se delovanju drevesa. Razpršilo lahko razpršimo tudi po prostoru, kjer bivamo ali delamo. Svežino in spremembo lahko začutimo takoj. Najboljši učinek je pri praznem želodcu.

Razpršilo za auro ali prostor vsebuje poleg esence drevesa tudi njegovo aromatično vodo in nekaj čistih eteričnih olj, izbranih zaradi sorodnosti z značilnostmi drevesa.

To je prijeten način uporabe esenc dreves, zlasti za tiste, ki jih dišave in vonjave zelo privlačijo. Seže neposredno v auro osebe (ali ljudi v okolju) in je zato lahko še posebej uporaben, če želimo na skupino vplivati na subtilni ravni ali če oseba ne želi prejemati esenc ustno.

Kako dosežemo največji učinek?

NAJBOLJ UČINKOVITA in MOČNA je uporaba kapljic in razpršila hkrati, na tešče. Ko se začnemo umirjati v tihem prostoru in se sprostimo, si pod jezik nakapamo kapljice, okrog telesa pa razpršimo esenco v razpršilu.

Ta KOMBINACIJA nas bo popeljala v globine in začela odpirati do sedaj zaprte svetove. Pripravljeni moramo biti na soočenje z morebitnimi ranami ali nepoznanimi stvarmi. Najbolje je, če si lahko vzamemo čas in enostavno sedimo v tišini kakšnih 10 min. Kadar lahko, sedenje v tišini podaljšamo. Sedimo in samo smo. Če se pojavijo misli, jih opazujemo, brez vpletanja uma in ustvarjanja interpretacij.

esence dreves, osebna rast, bachove esence, aromaterapija, stres, umiritev, meditacija, ekološko

Vsaka esenca drevesa nam omogoča vzpostaviti stik s pripadajočo drevesno vrsto. Učinek je lahko še močnejši, ko smo tudi v fizičnem stiku s tem drevesom. Priporočamo, da v času uporabe esence poiščete pripadajoče drevo in se poskušate zavestno za cca 10 min povezati z energijo drevesa ali preprosto ob njem preživite nekaj časa.

Čas uporabe in delovanje

Količina kapljic ali razpršila v eni flaški ustreza za približno 1 mesec uporabe, odvisno od načina terapije. Terapijo prilagodimo glede na to, kako močno spremembo si želimo in kako hitro želimo določeno težavo rešiti. Če želimo težavo odpraviti in prerasti hitro, potem delamo terapijo zjutraj in zvečer. Če čutimo, da nam esenca zelo pomaga, lahko terapijo podaljšamo. Esence dreves lahko kombiniramo tudi z drugimi terapijami, enostavno jih vključimo v naše dosedanje delovanje.

Esence dreves delujejo na daljši rok. Z lastno odprtostjo, predanostjo in odločenostjo, da preidemo določene težave, da postanemo boljši in s tem bolj srečni, posledično bolj zdravi in veseli, so esence dreves naš trden in zanesljiv sopotnik na naši poti rasti in samospoznavanja.

Delite vašo izkušnjo in pomagajte drugim

Veseli bomo vaše uporabniške izkušnje. Pišite nam na info@behappy.si in svojo zgodbo delite z ostalimi. Z vašim dovoljenjem jo bomo objavili na naši spletni strani BeHappy.si, morda prav vaša izkušnja nekomu pomaga drugače in bolje zaživeti. Pomagajmo si med sabo in postanimo srečni!

   Esence dreves, osebna-rast, boljše-počutje, aromaterapija, bachove esence, meditacija