Zgodba BeHappy.si...

... je nastajala moje celo življenje...

 

ODRAŠČANJE

Že od malih nog sem se morala soočati z različnimi izzivalnimi situacijami in notranjimi občutki, saj sem si za rast v tem življenju izbrala res super družino. Zaradi notranjih stisk, fizičnih bolečin in bolezni, za katere zdravniki nikoli niso ugotovili vzroka, sem morala začeti brskati po sebi in iskati načine, kako bolečine omiliti, saj so bile včasih neznosne. Kot da mi tega niso verjeli, sem ostala na svoji poti sama. Svojo pot in sebe sem skušala očtino najti skozi nenehno otroško igro zdravnice in pogajalke v trgovini.

Že kot mali punčki mi je bilo dano spoznanje, da obstaja nekaj več kot samo fizično telo in to, kar vidimo s fizičnimi očmi. Nekatere bolečine so prihajale in odhajale, jaz pa sem skušala najti pravi algoritem. Po glavi so mi rojile misli kot, kaj vse bi dala, da bi le lahko odkrila orodje za razvrščanje in usmerjanje misli. Vedno sem bila drugačna in nikoli me ni zanimal svet vsakdana, ki so ga živeli ljudje okrog mene.

Kmalu sem ugotovila, da se lahko pri sproščanju potopim tako globoko, da nato naslednje tri dni lebdim v ekstazi, kjer je vse mogoče. Bolečina izgine in nastane neopisljiv prostor, ki mi tudi pod razno ni bil jasen. Ekstaza mi je bila dovolj velika nagrada, da sem se k temu prostoru vračala, pri čemer so mi zelo pomagale bolečine, saj bi brez njih najverjetneje zaplavala v dnevne rutine vsakdana.

Mojo pot so kmalu osvetlili različni najvišji mojstri in življenje me je z vso silo vodilo direktno k njim. To je moj največji dar, ki sem ga lahko dobila v tem življenju. S prepuščanjem njihovim besedam in energiji sem spoznavala vedno več notranjih lepot in prepoznavala naše Bistvo.

POSLOVNI SVET

Kot magistro financ v finančnih institucijah me je moja poslovna kariera pri mojih dobrih tridesetih letih vodila v samostojno podjetniško pot, kjer sem preko različnih projektov spoznavala aspekte življenja in bila prisiljena prepuščati se življenju.

Podjetjem sem ponujala finančno poslovno znanje, pisanje poslovnih načrtov, reorganizacije, optimizacije, sklepanje poslov, pridobivanje finančnih in nepovratnih sredstev, sodelovanje pri raznih investicijah, mentorstvo pri star-up podjetjih in podobno, pri čemer sem videla, da imam predvsem zelo dober občutek za ljudi in situacije. Znala sem napovedati nadaljnji najboljši razvoj podjetja in ljudje so od mene odnesli več mehkih, nevidnih komponent kot trdnih, tehničnih.

Poslovna in osebna pot me je velikokrat vodila v svet, v Švici sem preživela skoraj eno leto, v Indiji nekaj mesecev in po zadnji vrnitvi iz te Svete dežele sem vzpostavila spletno trgovino www.behappy.si.

PREBUJENJE

Življenje mi je dokončno postavilo na glavo moje zadnje prepoznanje in soočenje z zelo močnim, ponavljajočim se vzorcem, ki mi je prizadejal neizmerne bolečine. Le-te mi je s svojim posebnim vedenjem spodbudil bivši partner, prikriti narcis, preko katerega mi je življenje prineslo tudi izredno dober pripomoček za mojo prebuditev, esence dreves. Ti Bogovi v stekleničkah so mi ves čas jasno kazali pot proti svetlobi. Izkušnje z bivšim partnerjem so tudi povod za nastanek moje knjige „Nevidna kletka“, ki bo, upam da, pomagala mnogim ljudem do svojih src.

Po zadnji veliki preobrazbi lahko svoje darove ponudim tudi drugim in se pokažem svetu takšna, kot sem. V tem očitno ljudje vidijo moč in se od mene učijo. Vesela sem, ko vidim svoj pozitiven vpliv na svet.

Ker so mi bile esence dreves neverjetni pripomoček na moji poti do svetlobe, dajem vse od sebe, da bi tako imenovani DREVESNI DISNEYLAND, kar najbolje približala ljudem. Po več kot dveh letih trdega dela, preizkušanja pripravkov, prevajanja, pripravljanja tekstov in pisanja knjig, je končno na voljo celotni spekter PROJEKTA DREVES:

- prevedeni pripravki esenc dreves v kapljicah in razpršilu,

- energetske karte,

- knjiga "Sporočila dreves" in

- kmalu bo na voljo tudi knjiga o aplikaciji esenc dreves v življenje in preobražanju naših najtrdovratnejših vzorcev z naslovom "Nevidna kletka". 

ZAKAJ „BE HAPPY“?

Sporočilo vseh svetih knjig je: Bodi srečen!

V današnji materialistični družbi je ta beseda postala plehkega značaja, vendar zares globoko v sebi vsi strmimo prav k sreči, ki nam jo prinaša notranji mir. Želim, da BeHappy.si odpira srca vsem iskalcem ene in edine resnice ter da beseda sreča dobi nazaj svojo globino, kamor smo namenjeni iskalci zavesti.

Le zavedni smo lahko SREČNI in vidimo komičnost igre življenja.

Obilo poguma, modrosti in veselja na popotovanju po Zemlji!

Vam želim Aleksandra Bohorč

Esence-dreves-osebna-rast-dobro-počutje-zdravje-zavedanje-meditacija