"Spirit of Trees" 🌳 (esence dreves) EVOLUCIJA ČLOVEŠTVA

Pripravki "Spirit of Trees" so nujni pripomoček v današnjem času. Narejeni so po 5 elementih, iz katerih je sestavljen naš univerzum. Ti predstavljajo naših prvih 5 čaker in jih usklajujejo. Spirit (duh) drevesa komunicira neposredno z našo dušo! Prepustimo se vodstvu in se začnimo zavedati, kdo smo!

Ekološki pripravki "Spirit of Trees" nam pomagajo prepoznavati naše vzorce, navade in strahove, da jih lahko spustimo in zaživimo SREČNO in MIRNO življenje.

"Spirit of Trees" pripravki so 100% ekološko pridelani na ekološki farmi Remedia locirane v Sarsini znotraj prisrčne pokrajine Forli-Cesena v bližini San Marina.

"Spirit of Trees" (esence dreves)

Esence dreves so ekološki holistični pripravki v KAPLJICAH za uživanje in RAZPRŠILU za avro. So magični pripomoček za osebno rast in dvig ravni našega zavedanja nad materialni nivo. Dvig zavesti ima za posledico boljše počutje, notranji mir, izboljšano zdravje in s tem VIŠJO KVALITETO BIVANJA.

NAKUP

S pomočjo pripravkov "Spirit of Trees" zelo hitro začutimo energijo drevesa in se na enostaven način povežemo s čisto energijo narave, ki nam pomaga pri doseganju čustvenega ravnovesja, doseganju večjega občutka svobode in odkrivanju našega globljega bistva.

Naše esence dreves nam pomagajo stopiti iz cone udobja v neznane občutke, da lažje naredimo korak v preobrazbo in tako sledimo svojemu poslanstvu. Spodbujajo intuicijo, pomagajo pri odpiranju našega notranjega očesa in odpirajo možnosti za pristni stik s sabo.  

Usmerjajo nas vase, da bi lahko v polnosti prepoznali notranjo luč in tako živeli izpolnjeno življenje. 

UPORABA

Esence dreves so terapevtski pripravki, ki jih lahko uporabljamo kot dodatek pri sproščanju, meditaciji, jogi, izvajanju dihalnih vaj, pranajame, ipd... Zaradi njihove čistosti in močne energije so primerne tudi za: podporo različnim oblikam alternativnega zdravljenja, izboljševanje partnerskega odnosa, preseganje čustvenih vzorcev, notranjega nemira, stresa, slabih navad, odvisnosti, bolezni in energetskih blokad.

KATERA ESENCA JE ZAME?

Esence dreves, ki so jih po dolgoletnih raziskavah iznašli na ekološki farmi Remedia lahko obravnavamo kot evolucijsko nadgradnjo Bachovih cvetnih esenc.