PREDSTAVITEV ESENC DREVES

Esence dreves so 100% ekološko pridelane na ekološki farmi Remedia locirane v Sarsini znotraj prisrčne pokrajine Forli-Cesena v bližini San Marina.

Esence dreves ali "Spirit of Trees"

Esence dreves so ekološki holistični pripravki v KAPLJICAH in RAZPRŠILU za osebno rast in dvig ravni našega zavedanja nad materialni nivo, kar ima za posledico boljše počutje, notranji mir, zdravje in s tem višjo kvaliteto bivanja.

NAKUP

Z njihovo pomočjo zelo hitro začutimo energijo drevesa in se na enostaven način povežemo s čisto energijo narave, ki nam pomaga pri doseganju čustvenega ravnovesja, doseganju večjega občutka svobode in odkrivanju našega globljega bistva.

Esence dreves nam pomagajo stopiti iz cone udobja v neznane občutke, da lažje naredimo korak v preobrazbo in tako sledimo svojemu poslanstvu. Spodbujajo intuicijo, pomagajo pri odpiranju našega notranjega očesa in odpirajo možnosti zapristni stik s sabo. Usmerjajo nas vase, da bi lahko v polnosti prepoznali notranjo luč in tako živeli izpolnjeno življenje. 

Usmerjajo nas vase, da bi lahko v polnosti prepoznali notranjo luč in tako živeli izpolnjeno življenje. 

UPORABA

Esence dreves so terapevtski pripravki, ki jih lahko uporabljamo kot dodatek pri sproščanju, meditaciji, jogi, izvajanju dihalnih vaj, pranajame, ipd... Zaradi njihove čistosti in močne energije so primerne tudi za: podporo različnim oblikam alternativnega zdravljenja, izboljševanje partnerskega odnosa, preseganje čustvenih vzorcev, slabih navad, odvisnosti in energetskih blokad.

KATERA ESENCA JE ZAME?

Esence dreves, ki so jih po dolgoletnih raziskavah iznašli na ekološki farmi Remedia lahko obravnavamo kot evolucijsko nadgradnjo Bachovih cvetnih esenc.