Predstavitev esenc dreves

Esence dreves ali "Spirit of Trees"

Esence dreves so ekološki holistični pripravki v KAPLJICAH in RAZPRŠILU za osebno rast in dvig ravni našega zavedanja nad materialni nivo, kar ima za posledico boljše počutje, notranji mir, zdravje in s tem višjo kvaliteto bivanja. Z njihovo pomočjo zelo hitro začutimo energijo drevesa in se na enostaven način povežemo s čisto energijo narave, ki nam pomaga pri doseganju čustvenega ravnovesja, doseganju večjega občutka svobode in odkrivanju našega globljega bistva. V angleščini jim pravijo "Spirit of Trees”, katero ime že samo zelo nazorno pove, da gre za prvinsko in sveto energijo dreves, ki je človeštvo navdihovala skozi stoletja in zaradi katere so starodavna ljudstva drevesa častila kot Bogove.

Evolucija človeštva

Esence dreves predstavljajo v današnji dobi evolucijo človeštva, pomagajo nam prepoznavati in preobražati vzorce naših prednikov, navade, blokade ter različne čustvene težave, katerih posledica so težave v partnerskih odnosih, konfliktne situacije, stres, odvisnosti, nemoč, strahovi, nezaupanje, bolezni, depresije, nemir in druge težaveNajbolje nam pomagajo tako, da se jim odpremo in prepustimo. Tako omogočimo sprejetje posebnega sporočila vsakega drevesa, da se lahko njegove lastnosti v nas prebudijo in razvijajo. 

Notranja preobrazba

Esence dreves nam pomagajo stopiti iz cone udobja v neznane občutke, da lažje naredimo korak v preobrazbo in tako sledimo svojemu poslanstvu. Spodbujajo intuicijo, pomagajo pri odpiranju našega notranjega očesa in odpirajo možnosti za pristni stik s sabo. Usmerjajo nas vase, da bi lahko v polnosti prepoznali notranjo luč in tako živeli izpolnjeno življenje. 

Uporaba

Esence dreves so terapevtski pripravki, ki jih lahko uporabljamo kot dodatek pri sproščanju, meditaciji, jogi, izvajanju dihalnih vaj, pranajame, ipd... Zaradi njihove čistosti in močne energije so primerne tudi za: podporo različnim oblikam alternativnega zdravljenja, izboljševanje partnerskega odnosa, preseganje čustvenih vzorcev, slabih navad, odvisnosti in energetskih blokad.

Pet elementov

Vsaka esenca je narejena iz petih različnih izvlečkov drevesa, ki predstavljajo 5 elementov, gradnikov našega Univerzuma: cvetovi, popki, semena, lubje, mesečeva voda. Ti gradniki sovpadajo z našimi čakrami oziroma vrtinci energij v našem telesu. Izvlečki se preko celega leta pripravljajo na poseben način in so v pripravkih zmešani v enakih delih. V stekleničkah zajeta izredno močna energija drevesnih Bogov pozitivno učinkuje na nas že po nekaj dneh uporabe. So terapija za naše telo, um in duha. 

Esence dreves so 100% ekološko pridelane na ekološki farmi Remedia locirane v Sarsini znotraj prisrčne pokrajine Forli-Cesena v bližini San Marina.

esence-dreves, bachove-esence, rešilne-kapljice rescue, gemoderivati, aromaterapija, osebna-rast

 

 Esence-dreves aromaterapija bachove esence prenova osebna-rastesence-dreves, bachove-esence, aromaterapija, osebna-rast, meditacijaesence-dreves, bachove-esence, aromaterapija, duhovna-rast, meditacija, alterantivno-zdravljenje

Esence dreves, bachove esence, aromaterapija, osebna-rast, meditacijaEsence dreves, bachove esence, aromaterapija, osebna-rast, meditacija, ekološkoEsence dreves, aromaterapija, preobražanje vzorcev, samozavedanje, meditacija, ekološko

Prava esenca zame 

Prava esenca bo sama našla pot do nas preko energetskih kart. Umirimo se, globoko zadihamo ter se povežemo s sabo. Iz kompleta kart intuitivno povlečemo eno drevo. Če kakšna karta pade samodejno ven, je to esenca, ki jo v določenem trenutku najbolje potrebujemo. Vsaka karta esence dreves je povezana z določeno energijo in lastnostmi drevesa. Več v knjigi "Sporočila dreves". 

Prednosti esenc dreves

+ Pomagajo pri osebni preobrazbi in samozavedanju. 

+ Močan učinek v kratkem času.

+ Enostavna in hitra izbira drevesa.

+ 100% ekološka pridelava s certifikatom.

+ Možnost kombiniranja z drugimi terapijami.

Z esencami dreves uživajte v sprejemanju in podpori zdravju. Naredite korak k sebi...in se naučite biti srečni. Naj vas narava pri tem podpira!

Esence dreves, ki so jih po dolgoletnih raziskavah iznašli na ekološki farmi Remedia lahko obravnavamo kot evolucijsko nadgradnjo Bachovih cvetnih esenc.