Novo leto, nove zaobljube, dobro počutje, osebna rast, mir in sreča

Novo leto je najbolj primeren čas, ko v starem letu pustimo vse, kar nam ni všeč in se posvetimo tistemu, kar si zares želimo. Če se nam novoletnih zaobljub do sedaj ni uspelo držati, lahko to storimo s pomočjo esenc dreves.💖

Izkoristimo navdih novega leta za nov začetek in naredimo nekaj korenitega za naše dobro počutje, osebno rast, veselje, mir in srečo.

Esence dreves hrana za dušo

Esence dreves so kot objem drevesa, naravna hrana za dušo. So ekološko certificirani alternativni produkti, ki nam pomagajo pri celostnem osebnem preobražanju pridobljenih vzorcev, vedenj, strahov, navad, stresa in raznovrstnih drugih težav. Kombiniramo jih lahko z meditacijo, jogo in različnimi drugimi terapijami, ki blažijo stres.

Esenca oljke, vizualizacija novega in prenova

Za podporo novim zaobljubam v novem letu nam učinkovito lahko pomaga esenca OLJKE.🍃 Med vsemi esencami dreves je namreč oljka najbolj primerna za opuščaje navad, lahkotno prenovo in vizualizacijo novega.

Esenca Oljke zelo učinkovito podpira vizualiziranje novih navad, opuščanje vzorcev, ki nam ne koristijo. Junaško zakorakajte po novih poteh, ter poduhovite vaše telo in ga razbremenite teže materije.

Esenca oljke podpira hujšanje

S pomočjo esence oljke bomo veliko lažje vizualizrali novo postavo in opustili navado prenajedanja. Če ste si zaobljubili, da prenehate kaditi, vam bo OLJKA 🍃 na tej poti stala ob strani.
Če želite korenite spremembe v vašem poslovnem ali privatnem življenju vam bo oljka pomagala tlakovati pot do celovite prenove.
.
Svetleča drevesa - odpiranje svetlobi

OLJKA spada v vrsto SVETLEČIH 🧚🏻‍♀️🌟💫 dreves, ki nas navdihujejo in nam pomagajo odpreti se svetlobi. Prepustimo se novim občutkom in novi poti brez strahu 🦋.

Najbolj močan učinek esence drevesa je če uporabljamo kapljice in razpršilo istočasno, terapijo delamo zjutraj in zvečer, približno en mesec.

Za več informacij o delovanju esence oljke kliknite na: Esence dreves - Oljka ekološko razpršilo.

Esence dreves oljka, mir, joga, stres, zdravje, meditacija, hrana za dušo