Novice

 

 

13. september 2023

Novo šolsko leto je tu.
Na spletni strani https://www.behappy.si je zdaj na voljo celoten komplet šolskih potrebščin za ŠOLO PREBUJENJA Z DREVESI, vključno s svetovanjem in podporo pri procesu transformacije.
Da boste lažje začutili vibracije mogočnih drevesnih Bitij 🌲🌳 za vas pripravljamo kar nekaj sejmov v septembru in oktobru.
SEJMI:
- nedelja, 24.9.2023, 9h – 16h Festivalna dvorana Lent, Loška 13, Maribor, sejem SLO-EXO, http://www.slo-exo.si
- sobota, 30. 9. 2023, 10h – 18h, Breg v centru Ljubljane, ZELENI SEJEM, https://www.zelenisejem.si/be-happy-esence-dreves-in-terapije/
- sobota, 7. 10. 2023, 10h – 18h, Trg Svobode v centru Maribora, ZELENI SEJEM, https://www.zelenisejem.si/be-happy-esence-dreves-in-terapije/
- 19.-21.10.2023, sejem NARAVA ZDRAVJE, Gospodarsko razstavišče Ljubljana, https://www.narava-zdravje.si

12. september 2023

DREVESNI BOGOVI 🌳🌲
... nam ponujajo izredno močen pripomoček za dvig zavesti in globlji stik z našim notranjim Bitjem ❤️ v obliki knjige.
Knjiga SPOROČILA DREVES je prava enciklopedija znanja, ki je bilo že davno pozabljeno in je v današnji dobi izjemnega pomena.
V KNJIGI so vključena vsa navodila, kako se preko holističnih pripravkov esenc dreves povezati s temi mogočnimi BOGOVI, ustvariti komunikacijo in se dvigniti nad materialni nivo zavedanja.
KNJIGA je "A MUST" za vse, ki hodimo po poti razsvetljenja in osebne rasti ter za vse tiste, ki si želijo višjo kvaliteto bivanja, več miru in veselja.
Z obujenim znanjem se bomo še raje sprehajali po gozdnih poteh in na drevesa gledali še z malo večjim spoštovanjem, saj nam pomagajo prebujati in preobražati potlačene aspekte in strahove, zaradi katerih smo potonili v iluziji trpečega in bolečega vsakdana.

04. julij 2023

Intervju o esencah dreves s Srečkom Šorlijem si lahko pogledate TUKAJ 🌳 ❤️. 

26. junij 2023

S "Spirits of Trees" 🌳 do višjega stanja zavesti ❤️. 
NOVO!
V spletni trgovini BeHappy.si so končno v prodaji energetske
KARTE ZA IZBOR ESENCE DREVESA 🌿🥰.
Preko njih se naše vibracije povežejo s kvalitetami dreves, ki nam pomagajo ozaveščati vzorce in težave, katerih posledica so nemir, stres, odvisnosti, bolezni ali težki partnerski odnosi.
energetske-karte-esence-dreves-osebna-rast-behappy

31. maj 2023

BeHappy.si skupaj z esencami dreves nudi tudi celotno PODPORO, SVETOVANJE IN TERAPIJE 💖 pri prepoznavanju in preobražanju vzorcev življenja, zaradi katerih:
     * se zatikamo v čudnih odnosih in situacijah,
     * počnemo stvari, ki si jih ne želimo, pa ne vemo zakaj,
     * smo nemirni in neprestano v stresu,
     * se predajamo odvisnostim in slabim navadam,
     * ali celo zbolimo. 
Tole je en izmed odzivov po terapiji:
"V življenju ni naključij saj imamo ključe mi. Iskrena hvala Aleksandri in podjetju BeHappy, da sem končno to dojel! Res Hvala. Vsem ki vas zanima več si lahko preberete na Kajži https://kajza.eu/2023/04/21/behappy/ Hvala Hvala Hvala"

16. maj 2023

Esence dreves so terapija za um, telo in duha 💖. Na prezentacijah smo slišali kak stavek, kot: "Jaz bom kar jablano pred hišo objela, pa bo isto." 😯 To je tako, kot bi rekli: "Bom rožo šentjanževko v roke prijela, pa mi bo pomagala." Ne bo! Iz nje moramo na pravi način skuhati čaj in ga zaužiti. Ali jo namočiti v žganje in si mazati rane 🤣😂. Vnos pripravkov na PRAVI NAČIN je zelo pomemben. No, lahko pa poskusimo tudi začeti žvečiti lubje, liste, popke, korenine in semena, sadeži nam nekako še grejo 😆😍.

08. maj 2023

Za drevo skorš marsikdo še ni slišal. Pa vendarle raste tudi pri nas. Poleg tega, da njegove plodove uporabljamo za pivo, jabolčnik in žganje, nam njegova esenca iz naše trgovine pomaga pri iskanju našega poslanstva. Drži nam fokus, nas usmerja in pomaga pri aktivaciji tretje čakre. O tem pišemo tudi na naši FB strani

 

Osebna rast, osredotočenje, iskanje poslanstva, dvig zavesti, lepše življenje

23. april 2023

Izdelki BeHappy.si odslej tudi v skupnosti Kajža https://kajza.eu. 

03. april 2023

2.4.2023 so bili naši izdelki predstavljeni na sejmu eksotičnih živali v Mariboru. Hvala vsem obiskovalcem našega kotička za velik izkazan interes za delo na sebi in boljše počutje ter za vse zahvale, ki smo jih prejeli glede naših produktov. 

 

Meditacija, zdravje, boljše počutje, dvig zavesti, duhovna rast, osebna rast

06. januar 2023

Novo leto je odlična priložnost za nove zaobljube, ki nam pomagajo, da dosežemo dobro počutje, osebno rast, mir in srečo. Če se nam novoletnih zaobljub do sedaj ni uspelo držati, lahko to storimo s pomočjo esenc dreves.🌳 Za podporo novim zaobljubam v novem letu nam učinkovito lahko pomaga esenca OLJKE.🍃 Med vsemi esencami dreves je namreč oljka najbolj primerna za opuščaje navad, lahkotno prenovo in vizualizacijo novega. Več o tem, kako vam esenca oljke pomaga si preberite s klikom tukaj.

29. december 2022

Na voljo je zopet najbolj prodajana esenca dreves, BUKEV, kapljice in razpršilo. Ponovno je na voljo tudi gemoderivat za dihanje "Tos", ki ima globinske učinke tudi pri najnovejših virusnih obolenjih 🤧😷 🌳.

20. december 2022

Od 21.-23. decembra 2022 lahko na tržnici BTC, v domači lekarni Kalista, poskusite in pogledate, kako delujejo esence dreves. Predstavljena bodo tudi nova SVETLEČA DREVESA 🌳🌲🌿.

19. december 2022

Za vas smo pod smrekico pripravili tudi božična darila iz zdravilne smole Bosvelije 🎁. Sveti trije kralji so to smolo prinesli novorojenemu Jezusu ❤️. Imejte se radi in Božični večer pričakajte v najlepši energiji. Izdelki so nežnega in toplega vonja, v stiku s telesom pa oddajajo prijetno toploto. Nad darilom boste navdušeni vi, vaši prijatelji in sorodniki.

 

Zdravilna-smola-bosvelija-meditacija-duhovna-rastSveto-kadilo-palo-santo-selenit-bosvelija-kamena-strela-meditacija-osebna-rast

15. december 2022

Za praznike smo poskrbeli, da je v ponudbi esenc dreves nova serija SVETLEČIH DREVES: Brest, Cedra, Divji kostanj, Kostanj, Oljka, Oreh in Švicarski bor. Sami se prepričajte, kako drugačno vibracijo nosijo izdelki. Z njimi gremo še globlje in še bolj izntenzivno dvigujemo svojo zavest. Zaenkrat v ponudbi le na naši spletni strani oziroma po naročilu. Če že imate kartice za izbor dreves in je do vas prišlo svetleče drevo, pišite na info@behappy.si.

oljka-esence-dreves-osebna-rast-meditacija-darilo-božič

21. oktober 2022

Obveščamo vas, da nam je zaradi nepričakovano velikega povpraševanja pošla zaloga holističnih kapljic DIHANJE - krepitev dihalnih poti. Novo pošiljko pričakujemo v kratkem. V kolikor želite rezervirati dotični izdelek nam lahko pošljete vaše naročilo po elektronski pošti.

Dihanje, krepitev dihalnih poti, ekološke kapljice, gemoderivat

 

 

12. oktober 2022

Za vas pripravljamo serijo novih izdelkov, med katerimi so tudi edinstveni draguljčki narave iz drevesne smole drevesa Olibanum oz. Boswellia (ang. Frankincense). Ni naključje, da je bilo sveto kadilo bosvelije, ki je simbol svetosti in božanskosti, eno od treh daril modrecev ob Jezusovem rojstvu. Zaradi svojih izjemnih pomirjujočih in antistresnih lastnosti na naša čutila in duha, se ta dragocena smola že tisočletja uporablja kot kadilo za čaščenje v duhovnih in verskih obredih. Podobno kot beli žajbelj in sveti les Palo Santo se smola bosvelije uporablja tudi za energetsko čiščenje aure in prostora. Smola drevesa bosvelija je znana tudi po svojih zdravilnih, aromaterapevtskih, protibolečinskih in antiseptičnih lastnostih, zato se v terapevtske namene uporablja tako v ajurvedi, kot tudi v številnih drugih vzhodnih medicinskih praksah. V kratkem vam bomo predstavili serijo nakita in drugih izdelkov, ki so narejeni iz smole bosvelije. Gre za čisto poseben dragi kamen iz čiste drevesne smole bosvelija obdelane s posebnim postopkom odstranjevanja gumijastih snovi. Ti izdelki, ki so na pogled malenkost podobni jantarju, imajo poleg prijetnega videza in pomirjujočega vonja kadila zaradi neposrednega stika s kožo tudi številne blagodejne učinke na naše zdravje in počutje.

bosvelija-kadilo-umirjanje-stres-zdravilni-nakit

 22. september 2022

Bachove cvetne esence v obliki rešilnih kapljic resque so zelo učinkovite pri nevtraliziranju negativnih čustev in umirjanju v primeru stresa. Temeljijo na osnovi ustanovitelja cvetne terapije Edvarda Bacha, ki je to rešilno mešanico sestavil iz petih Bachovih cvetličnih esenc katere so: Bachova cvetlična esenca Cherry plum, Bachova cvetlična esenca Clematis, Bachova cvetlična esenca Impatiens, Bachova cvetlična esenca Rock rose, Bachova cvetlična esenca Star of Betlehem. Po naših izkušnjah so Bachove rešilne kapljice Resque izdelane na ekološki farmi Remedia zaradi čistosti izdelave in 100% ekoloških sestavin še močnejše in bolj učinkovite od drugih Bachovih rešilnih kapljic na tržišču.

 9. september 2022

Danes in jutri bomo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani na 52. Sejmu Narava-Zdravje razdeljevali letake esenc dreves s posebno kodo za 20% popust in brezplačno svetovanje ob izbiri esence drevesa. V kolikor se sejma ne morete udeležiti lahko kodo za 20% popust ob nakupu esence drevesa pridobite tudi s prijavo na naše spletne novice s klikom TUKAJ.

 

 

 

1. september 2022

Za vas smo že prevedli vseh 20 trenutno obstoječih kartic esenc dreves s sporočili. Kartice so namenjene intuitivni izbiri esence drevesa, ki je naprimernejša za vas v danem trenutku. Kmalu jih boste lahko naročili v naši spletni trgovini. Lahko pa si izdelek že ogledate na povezavi Izbirne kartice esenc dreves. 

 

Esence-dreves-Bachove-cvetne-kapljice-kartice-za-izbor-intuitivno-angelske-karte

20. avgust 2022

V novi pošiljki vas bosta razveselila dva povsem nova izdelka, ki  sta narejena iz izvlečkov popkov in podpirata imunski sistem oz. dihalni trakt. Izdelka se imenujeta Obramba (Difese) in Dihanje (Tos) in ju že lahko zasledite  v naši spletni trgovini. Na povezavi skupine izdelkov.

 

 

5. avgust 2022

Dobili smo novo pošiljko esenc dreves in Bachovih cvetnih esenc Resque oz. rešilnih kapljic. Poleg 13 primarnih esenc dreves oz. pionirjev boste v naši ponudbi v kratkem lahko našli še dve novi esenci iz serije razsvetljujočih dreves oz. luminatov. To sta esenci Švicarskega bora, ki pomaga presegati občutke disharmonije in trpljenja, ter Oljke, ki pomaga preobražati ujetosti v navade in žalost.