Gemoderivati

Kaj so gemoderivati?

Gemoderivati (latinsko gemma = popek) so naravni embrionalni pripravki, pridobljeni predvsem iz zarodnega tkiva različnih dreves in grmovnic (popki, brsti in novi poganjki) kot tudi iz reproduktivnih delov (semena in mačice) ter mladega tkiva (koreninice in njihova skorja). Ta tkiva imajo sposobnost aktivacije raznih bioloških procesov v našem organizmu, drenaže in regeneracije tkiv.

Gemoderivati-čistijo-regenerijajo-organizem-imunski-sistem-alternativno-zdravljenje

Surovine za te pripravke se nabirajo spomladi (razen v primeru semen jeseni), torej ko je rastlina na vrhuncu kalitve. Med procesom kalitve rastlina proizvaja različna hranila, vitamine, rastlinske hormone in encime - nekatere izmed teh snovi so celo prisotne le med tem časom. 

Izvajalci gemoterapije pravijo, da:

  • je vitalna energija dreves in grmov največja, ko začnejo poganjati novi listi, veje in cvetovi
  • je vitalna energija zgoščena v omenjenih rastlinskih delih
  • ta energija ostane in se odraža v gemoterapevtskih pripravkih in
  • se učinkovitost gemoterapevtskih pripravkov zaradi vitalne energije poveča

gemoderivati-gemoterapija-regeneracija-čiščenje-telesa-alternativno-zdravljenje-ekološke-kapljice

Mlada rastlinska tkiva očistijo in zaščitijo naše telo. Zaradi aktivnih sestavin in vitalni energiji, lahko tako pripravljeni izdelki ponovno revitalizirajo in uravnotežijo naše telo in duha. 

Gemoterapija ima učinkovito globinsko in celostno terapevtsko delovanje na človeka in živali. 

V naši ponudbi lahko najdete dva izdelka iz vrste gemoderivatov to sta holistične kapljice OBRAMBA za krepitev imunskega sistema in DIHANJE - za krepitev dihalnih poti. Oba izdelka imata ekološki certifikat in sta izdelana na ekološki farmi Remedia v Italiji.

obramba-imunskega-sistema-krepitev-dihalnih-poti-ekološki-gemoderivat-gemoterapija-alternativno-zdravljenjeeko-sestavine-gemoderivat-gemoterapija-čiščenje-obnova-organizma