Svetovanje in terapije

DO BOLJ PRIJETNEGA ŽIVLJENJA NA POVSEM NARAVEN NAČIN!
Ljudje strmimo k miru in dobremu počutju. Pogosto se življenja učimo preko bolečine, fizične, čustvene ali mentalne. Brez tega ne znamo spustiti tega, kar nas zadržuje v neprijetnih situacijah.
Ko je bolečina že neznosna, smo prisiljeni brskati po sebi in se nekako izkopati iz določenih težkih situacij, kot je izguba partnerja ali službe, rakave bolezni, težki medosebni odnosi in ponavljajoči dogodki. Začnemo odkrivati globine našega bivanja, kdo v resnici smo in kako delujemo. Iščemo raznorazne vrste pomoči in ko ne dobimo tistega, kar si želimo ali potrebujemo, počasi pridemo do zavedanja, da je vse v nas samih.
Sprejeti moramo odgovornost za svoje življenje. Narava je naš večni učitelj. Le če prisluhnemo in se prepustimo, se lahko iz nje kaj naučimo. In ko enkrat prejmemo poljub prave ljubezni, ki izvira iz nas samih, obstaja za nas samo še ena pot, pot vase!
Moje izkušnje kot podlago za svetovanja ter terapije si lahko preberete TUKAJ.
Terapija, notranja stiska, osebna rast, prepoznavanje vzorcev, meditacija, osebno svetovanje
Na podlagi vseživljenjskih izkušenj pri odkrivanju in preobražanju mojih globoko zakopanih vzorcev in travm, vam pomagam videti, spregledati in preobraziti vaše notranje stiske in težave ter vas vodim do uvidov, ki lahko tudi vam obrnejo življenje. Vaš vsakdan postane bolj miren in zavesten, na situacije iz okolja pa se začnete presenetljivo drugače odzivati, kar vam daje veselje in pogum, da se spustite še dlje v svoje globine.
Če berete te besede, vas najverjetneje nagovarja narava, ki vam želi pomagati pri odpiranju notranjega očesa na poti samospoznavanja. Moje svetovanje vključuje terapijo z esencami dreves in ostalimi pripomočki, ki lahko pomagajo k izboljšanju stanja, hitrejšemu napredku in evoluciji človeštva.
Več o esencah dreves in ostalih produktih si lahko preberete na naši spletni strani. Priporočljiva dolžina ene seanse je 45 do 60 min, število seans pa je odvisno od stopnje zahtevnosti, želenega napredka in samega poteka terapije.
Prva terapija je priporočljiva v živo, nadaljnje pa lahko potekajo tudi preko aplikacij s kamero: Zoom, Whatsup, Skype. Poslovno svetovanje Uspešnost in zadovoljstvo v vsakodnevnem uresničevanju lastne vizije predstavlja pomemben del našega življenja. Moje svetovanje vam pomaga pri prepoznavanju nevidnih neznank, zaradi katerih lahko posel in življenje nenadoma čudežno stečeta drugače. Sami dostikrat vzroka ne vidimo in hitimo odpravljati simptome. A vendar se za pustimi dejstvi, kot je nelikvidnost, konflikti z dobavitelji, nezadovoljni zaposleni, izguba v bilanci ali neprestan stres, ponavadi skrivajo neznanke, ki so očem nevidne. Svetujem tudi pri postavitvi poslovnega načrta, strategije, spremljanja likvidnosti, vzpostavitve poročil in kontrolnih mehanizmov, optimizacije in podobnih poslovnih in finančnih aktivnostih, ki so potrebne za uspešno vodenje posla. V terapijo so vključeni holistični ali drugi naravni pripravki, ki pomagajo lažje videti in prepoznavati vzorce. Pri terapiji se spodbujajo lastna prepoznavanja in notranja opažanja z uporabo različnih tehnik. Svetovanje vodim na podlagi več kot 20 letnih lastnih izkušenj delovanja v poslovnem svetu. Priporočljiva dolžina ene seanse je 45 do 60 min, število seans pa je odvisno od stopnje zahtevnosti, želenega napredka in samega poteka terapije. Prva terapija je priporočljiva v živo, nadaljnje pa lahko potekajo tudi preko aplikacij s kamero: Zoom, Whatsup, Skype.