LJUBEZEN in STRAH ustni pršili

KMALU V PRODAJI DVA NEVERJETNA IZDELKA
❤️
Eko ustni pršili LJUBEZEN in STRAH sta pripravljeni po posebni formuli. Bachove esence.
Prehransko dopolnilo 20ml
 

Polarnost življenja

Življenje je sestavljeno iz svetlobe in teme oziroma iz ljubezni in strahu. To je osnovna polarnost, iz katere izvirajo odtenki naših zaznav, ki naredijo naše življenje pestro in bogato.

Če ni polarnosti, je zaznavanje nemogoče, če ni mraza, ne vemo kaj je vročina. Če ni slanega okusa, ne vemo kaj je sladkost. Če ni odvečnih kilogramov, ne vemo kako je biti suhljat. In če ni žalosti, ne vemo, kako lepo je biti vesel. Mnogo polarnosti lahko naštejemo. 

Če se uspemo na pravi način soočati z levo in desno stranjo, življenje postane harmonija, veselje in radost.

V ta namen sta pripravljena izdelka LJUBEZEN in STRAH. Posebni mešanici ekoloških bachovih kapljic, proučevani in preizkušani dolga leta, ki sta podprti z energetizirano vodo in posebnimi afirmacijami, sta odlična podpora pri:

- čutenju ljubezni do sebe in okolice, sledenju intuiciji in zaupanju sebi, potrpežljivosti in samospoštovanju,

- premagovanju težkih občutkov, ponavadi jih doživljamo kot negativne: nemir, stres, strahovi, osamljenost, zapuščenost in panika.

Izdelka pomagata pri prepuščanju in dopuščanju, da življenje teče svojo pot, mi pa ostajamo v svojem centru, povezani s sabo in s svojim srcem.

🩷

Ekološka pripravka nam pomagata ozaveščati svojo pravo notranjo Bit, kar v resnici smo, MIR in ljubezen.

Izdelka vsebujeta visoko, mehko in močno vibracijo, a izredno subtilno, v kateri so zajete ključne afirmacije. Produkta sta zasnovana tako, da lahko afirmacije, napisane na posameznem produktu ponavljamo ob vsakem pršilu. Ob tem začutimo, če katera afirmacija v določenem obdobju prevladuje ter se v tem primeru osredotočimo nanjo. Opazujemo potek življenja in malo po malo, z vztrajnostjo in pogumom, vpeljujemo vibracijo v vsakodnevne situacije.

Uporaba

Izdelka uporabljamo skladno z našo življenjsko potjo. Ko ozavestimo, da se nimamo dovolj radi ali bi želeli v življenje vnesti več sočutja, intuicije, spoštovanja, potrpežljivosti in miru, nas kliče izdelek LJUBEZEN.

Ko se nas loti nemir, stres, panika, razni strahovi, kot so zapuščenost, osamljenost, poraz, nevrednost nam izdelek STRAH pomaga ostati zbran in fokusiran na notranji mir, ki ga lahko zaznavamo ob brbotajočih čustvih.

Jemljemo 2 pršila do 3-krat na dan na tešče.

Uporabljamo lahko tudi oba izdelka hkrati. Ko začutimo, da česa ne zmoremo, se lahko poslužimo izdelka STRAH. In ko začutimo, da bi se morali bolj ljubiti, zaužijemo LJUBEZEN. Pri čemer ostajamo pri priporočljivem doziranju 2 pršila do 3-krat na dan pod jezik na tešče, katerikoli izdelek uporabimo.

Pripravek je izvrstna prva pomoč, ko naš um zaide iz prave poti. 

Pršili sta v izvstni embalaži iz posebnega vijoličnega stekla, ki varuje pripravek pred svetlobo. Steklenička je ravno prav velika za v žep ali torbico, kjer je vedno na voljo za ponovno vzpostavitev stika s samim seboj.

Izdelek lahko jemljemo daljši čas. Oziramo se na notranje počutje in zmožnost procesiranja situacij in dogodkov, ki nam jih prinaša življenje.

Pršili sta povsem naravni, brez stranskih učinkov in primerni za ljudi vseh starosti. Izdelani sta iz 100% ekoloških sestavin in imata tudi ekološki certifikat.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.