"Spirit of Trees", moji dobri prijatelji

Esence dreves (angl. Spirit of Trees) so do mene prišle na povsem nevsiljiv način. Danes vem, da to ni bilo naključje in vesela sem, da sem bila dovolj dovzetna ter prepoznala njihovo moč. Z vztrajnostjo, igrivostjo in spoštovanjem pripravke skupaj z energetskimi karticami uporabljam že več let. Pomagali so mi prepoznati in ozavestiti moj največji vzorec, ki sem ga ponavljala življenja in zaradi katerega sem se vedno znova znašla v čudnih partnerskih odnosih. Zdaj mi pomagajo pri njegovi preobrazbi in  kreiranju lepšega ter bolj mirnega življenja. 

Od prvega srečanja z esencami dreves, mi stojijo ob strani kot dobri prijatelji. Z njimi lažje ozaveščam, zakaj je okrog mene določena vrsta ljudi, kaj mi s svojim vedenjem sporočajo in kaj moram pri sebi videti, si priznati in spremeniti ter kako drugače reagirati. Dale so mi pogum, da sem začela pokončno korakati v svoje strahove in nepoznane občutke ter tako spreminjati pridobljene vzorce s stopanjem iz svoje cone udobja. Pomagajo mi prepuščati se svobodi in prepoznavati v praksi, kdo v resnici sem.

Vsi smo na poti spoznavanja življenja. Za vsakogar pride trenutek, ko stara pot ni več primerna in je potrebno začeti poslušati notranji klic po nečem drugačnem, po nečem več.  

Več o uporabi esenc dreves in kako izbrati pravo drevo, najdete na: https://www.behappy.si/pages/predstavitev-esenc-dreves.

Naj vam bo naša spletna stran spodbuda in opora pri premagovanju notranjih ovir na poti do samega sebe. V ta namen vam nudimo tudi podporo pri ozaveščanju energij, več si preberite na: https://www.behappy.si/pages/svetovanje.

Aleksandra

Esence-dreves-spirit-of-trees-terapija-zavest-zdravje-narava

Nazaj na spletni dnevnik